ВХОДКОЙ Е ОНЛАЙН

В момента има 17 посетителя в сайта

ФОТОГАЛЕРИЯДобре дошли на официалната страница на ULEN SKI TEAM !
Тренировки месец май PDF Печат Е-поща
Автор: stefan   
Неделя, 12 Май 2013г. 22:08ч.

При отлични условия под връх Тодорка , нашия отбор приключи едни чудесни тренировки. През този месец успяхме да удължим ски подготовката си ,да работим за техника и елементи от усъвършенстването на техническите качества на децата.

 

_

Снимка ски клуб" Юлен" 12.05 .2013г

Последна промяна от Неделя, 12 Май 2013г. 22:09ч.
 
Новите в" Юлен" PDF Печат Е-поща
Автор: stefan   
Четвъртък, 09 Май 2013г. 19:13ч.

Ски отборът на "Юлен" от години е най добрият в България. Добрата и професионална работа и добрите резултати на децата повишват нивото на състава и конкуренцията всяка година.

За предстоящия сезон в състава има две нови попълнения, който само тук могат да покажат своя висок потенциал и да продължат своето развитие.

Гергана Заднепровска (носителка на купа "Надежди" за този сезон) - родена през 2000г

Лорита Стойменова - родена през 1998г

Купа България и купа Надежди 2013
Носителките на купа Надежди 2013:
Михаела Кехайова (момичета ст.възраст) и Гергана Заднепровска (момичета мл.възраст)

Последна промяна от Петък, 10 Май 2013г. 18:44ч.
 
Закриване на сезона PDF Печат Е-поща
Автор: stefan   
Петък, 26 Април 2013г. 12:30ч.

на 25.04.2013 се закри ски сезона и вече се подготвяме за настоящия. Тази година нашите деца бяха на високо ниво и спечелиха много от състезанията в България.

При жените Мария Киркова за пореден сезон е класи на всички и спечели купа "България". Михаела Кехайова се представи отлично този сезон и въпреки ,че е първа година старша възраст успя да спечели купата. Ради Дурев се пребори с много силна конкуренция при момчета старша и заслужено е с купа"Надежди" за този сезон. Венчо Дамянов е носител на купа"Надежди" за този сезон, след много силно каране през цялата година.

IMG_1923

Купа България и купа Надежди 2013 Купа България и купа Надежди 2013 Купа България и купа Надежди 2013

Купа България и купа Надежди 2013 Купа България и купа Надежди 2013 Купа България и купа Надежди 2013

Купа България и купа Надежди 2013 Купа България и купа Надежди 2013 Купа България и купа Надежди 2013 Купа България и купа Надежди 2013 Купа България и купа Надежди 2013

Подробности, фотография и видео от закриването на сезон 2012/2013 на SKI.BG!

Последна промяна от Петък, 10 Май 2013г. 18:16ч.
 
Сезон 2012-2013 вече е в историята PDF Печат Е-поща
Автор: stefan   
Сряда, 10 Април 2013г. 15:34ч.

Сезона за скиорите приключи и сега започва подготовката за новия с тренировки на Банско до края на месец Април. Тези ски тренировки се превърнаха в традиция за нашия клуб да се използва до последно добрите условия за тренировки на сняг. Предвижда се скоростни тренировки и елементи за усъвършенстване на техниката на скиорите. Освен първия отбор деца на тези тренировки ще вземат участие и по малките състезатели на клуба ,водени от Ани Тренчева и Цецо Ушев.

През сезона отборите се представиха много добре ,много от водещите състезатели взеха медали ,както на републиканското така и на много от стартовете в различните ни ски курорти. При най малките се видя този сезон отличната работа на деца, треньори, родители и това доведе до много силното представяне на малките състезатели.

При големите картотекирани състезатели имаше много добри резултати както в България така и в чужбина. Най доброто представяне направи Венчо Дамянов ,който се класира 8-ми на Тополино(не официално детско световно първенство) също така Дамянов спечели купа " Надежди"за този сезон. Асен Мавриков се класира 11-ти на международното състезание в Загреб и е втори за общата купа от състезанията в България.

Михаела Кехайова се представи много добре този сезон и показа огромно изразстване и без проблемно спечели купа "Надежди". Даниела Елинова е втора за общата купа и също паказа много силна форма през целия сезон.

Ради Дурев успя с много силно каране да заеме 9-то място на слалома в Загреб. Най голямото му постижение е спечелването на купа "Надежди" за този сезон при момчета старша възраст, където конкуренцията е много силна. Йоан Тодоров се класира 12-ти на състезанието в Загреб и показа през този сезон много добри резултати. От следващата година той преминава в юношеската формация и му пожелаваме много успехи. Теди Дурев успя да вземе два медала от републиканското първенство.

Също така добре се представиха през сезона Христо Гърменов, Михайл Касапинов, Петя Топузова който имат медали от различните стартове през сезона.

Последна промяна от Четвъртък, 11 Април 2013г. 23:00ч.
 
Осмо място за Венчо Дамянов на купа Тополино PDF Печат Е-поща
Автор: Ivo Dimov   
Петък, 08 Март 2013г. 15:16ч.

Състезателят от ски клуб Юлен Венчо Дамянов постигна отлично класиране на провелия се днес гигантски слалом за купа Тополино, неофициално световно първенство за деца, в италианския курорт Фолгарида. Венчо зае осмо място измежду повече от 100 състезатели в неговата възраст. Резултата е още по-впечатляващ и от факта, че всичките състезатели пред него са по-големи. 

 Венчо е един от най-перспективните състезатели на ски клуб Юлен, който се подготвя на централизирана подготовка по специална дългосрочна програма в първия отбор под ръководството на Иво Димов и Стефан Георгиев. Неслучайно до момента оглавява временното класиране за купа Надежди от Държавния шампионат. Той загатна за свой те добри възможности още на провелото се в края на месец февруари състезание в Загреб, Хърватия, където даде трето време в втория манш от слалома  и общо зае девето място след много голяма грешка в първия манш. Пожелаваме успех и в утрешния ден на слалома за купа Тополино.

 
Kупа "Картала" Джуниър PDF Печат Е-поща
Автор: stefan   
Петък, 15 Февруари 2013г. 01:17ч.

Днес в местността Картала край Благоевград, се проведе третото състезание за най малките родени2001-2007г

Младите надежди на ски клуб Юлен за поререн път обраха призовите места и се представиха отлично.

При родените 2001-2002г Георги Ергин, който тренира с А и Б отбора на ски клуб" Юлен" постигна трета поредна победа.

Във възрастовата група 2003-2004 г Лази Боянов се класира 1-ви, Костадин Каферинов е 2-ри, Димитър Пиришанчин продължи доминацията на нашите деца с 3-то място.

При децата родени 2005-2007 г Иван Кузманов се класира на 1-во място ,Боби Хаджистоянов е 2-ри и отново стълбичката се превзе с третото място на Мирослав Боянов.

При момичетата родени 2003-2004 г Кати Пиришанчина се класира на 1-во място а Кати Даутева е 3-та.

В групата родени 2005-2007 г Стефани Вълева се класира на 2-ро място на само 0.16 стотни от победителката Бояна Радева.

Благодарение на отличната работа на треньорите Ани Тренчева, Георги Халев и

Цветан Ушев се вижда добрата работа и голямото израстване на децата.

Пожелаваме много успехи на нашите талантливи деца в следващите стартове и все така да ни радват.

Последна промяна от Петък, 15 Февруари 2013г. 01:24ч.
 
Купа Осогово -Кюстендил PDF Печат Е-поща
Автор: stefan   
Петък, 08 Февруари 2013г. 17:25ч.

На 07.02.2013 се проведе поредното състезание в дисциплината гигантски слалом за този сезон за деца родени 1997-2000 година. За първи път в Осогово се прави състезание от този ранг и това се оказа едно прекрасно място за състезания,който се надяваме да станат традиционни за деца дори и за голями.

Нашите деца отново се представиха добре и се качиха на стълбичката на победителите.При момчета К1 Асен Мавриков беше най бърз и заслужено се класира на първо място. Другия наш водещ състезател в тази възраст беше болен и не взе участие. При момичета К2 Михаела Кехайова се класира втора самоп на 0.03 стотни от победата. При К2 момчета Йоан Тодоров записа първа победа в тази възраст следван от Теодор Дурев който се класира втори. В отборното класиране отбора на Юлен взе купата за най добро представяне.

Asen_i_Joan

Победителите Асен Мавриков И Йоан Тодоров

Osogovo

Отборната купа

Последна промяна от Петък, 08 Февруари 2013г. 17:35ч.
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 3 от 10

СПОНСОРИ И ПАРТНЬОРИ

FIBANK
Първа инвестиционна банка
BANSKO SKI / ULEN
Ски зона Банско, Юлен АД
HALTI
The leading designer and manufacturer of outdoor sports and recreation equipment in Finland
WWW.SKI.BG
Българският ски ресурс

АНКЕТА

Коя марка ски карате?